locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Trendi dizajn kuhinje

Objavljeno: 2021-08-04 11:32:38
Kategorija: Blog

Želiš kuhinju iz snova, a ne znaš odakle da kreneš? Kuhinja mora da bude praktična, prilagođena tvojim potrebama, ali u konačnici treba i lepo da izgleda. Postoji dosta faktora koji utiču na projekat i dizajn jedne dobre i kvalitetne kuhinje. Ovde ćemo najviše pričati o vizualizaciji same kuhinje. Zato izdvajamo tri glavna trenda ove godine, koja su popularna u dizjaniranju izgleda kuhinja.

A ukoliko ti treba pomoć pri projektovanju same kuhinje, svrati u Emmezetu tu će ti naši projektanti kuhinje pomoći da središ prostor onako kako želiš. Prijavi se ovde.

Večiti klasik - bela kuhinja

Klasična bela kuhinja je uvek popularna, ali i najčešći izbor prilikom dizajniranja kuhinja. Bela boja nas asocira na čistoću, baš kakva i jedan kuhinja treba da bude. Ukoliko nisi sigurna/siguran koji dizajn da izabereš ili se dvoumiš, sa belom kuhinjom nećeš pogrešiti. To je upravo zato što bela boja dobro ide uz sve tonove i lepo se slaže u svakom ambijentu. Postoji jako puno varijacija bele kuhinje, pa smo izabrali Emmezeta preporuku – modularna kuhinja Sara. Ova kuhinja je zgodna i lako uklopiva u bilo koji prostor, jer se sastoji od različitih elemenata. I pravim izborom možeš kuhinju opremiti baš onako kako želiš. Ne zaboravi da bela kuhinja ne znači da je sterilna, jer je to savršen prostor da mu daš lični pečat. Posebno interesnanta je kombinacija bele boje sa ciglom gde dobija specifičan, a popularan country look. Dodaj detalje od bambusa, pletenih elemenata i različitih drvenih posuda. Pusti maštu na volju i oplemeni svoj prostor onako kako misliš da je najbolje.

Jarki retro dizajn

Retro dizajn je nešto što će uvek biti popularno, a posebno prilikom dizajniranja kuhinja. Retro dizajn ove godine je dobio zaokret i postao zanimljiviji upotrebom jakih tonova i boja. Retro kuhinje ćeš prepoznati po izrezbarenim frontovima i klasičnim ručkama. Emmezeta izdvaja kuhinju po meri Cambridge. Ova kuhinja je interesantna, jer možeš da biraš izgled i raspored frontova, kao i njegove boje. Kuhinje po meri se prave na osnovu tvojih potreba, dimenzije prostora i elemenata po tvom izboru. Na taj način možeš da dođeš do svoje kuhinje iz snova baš po tvojoj meri.

Kontrast ukusa

Kada smo kod izbora materijala na frontovima kuhinja, prednjači visoki sjaj. On se najbolje oslikava na tamnijim tonovima, poput primera modularne kuhinje Klara. Kombinacijom belih i tamnih tonova dobija se zanimljiva stilska igra koja osvežava prostor u kome se kuhinja nalazi. Kontrasti se zato koriste da bi prostor dobio dinamiku i bio zanimljiv. Postaje inspirativan za tvoja kulinarska umeća. Kontrasti različitih ukusa upravo daju i najbolja jela, baš kao i tvoja kuhinja.

U Emmezeti postoje različiti tipovi kuhinja, od onih koje su već gotove i dostupne odmah, poput blok kuhinja, do onih koji se rade po porudžbini. Sam izbor kuhinje zavisi od prostora sa kojim raspolažeš, zato je predlog da sve vrste kuhinja u Emmezeti pogledaš ovde.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!