locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

NOVO! 3D projektovanje kuhinja

Planirajte svoje vreme, rezervišite početak izrade vaše nove kuhinje!

Kuhinja je oduvek bila centar svakog doma, mesto okupljanja, zabave i pravljenja porodičnih planova. Emmezeta je tu da zajedno sa vama isplanira dizajn vaše nove kuhinje i to u terminu koji vama najviše odgovara.

Rezervacijom termina za 3D projektovanje kuhinje dobijate lični termin i vreme koje ćemo posvetiti isključivo vama. Naši profesionalni i stručni projektanti učiniće sve da u dva sata koja provedete zajedno saznaju sve vaše potrebe i usklade ih sa vašim željama i našim mogućnostima.

Besplatno 3D projektovanje pratićete sve vreme u izdvojenom prostoru, na velikom ekranu. U Emmezeta prodajnom centru u Beogradu moći ćete uživo da vidite i opipate veliki izbor materijala, boja i raznih dodataka kako bi vaša kuhinja zaista postala kuhinja iz vaših snova. Za to nam je potrebno maksimalno dva sata.

Neka se ostvari vaš san i neka kuhinja kakvu ste oduvek želeli postane stvarnost – rezervišite svoj termin ovde.

Prilikom izrade kuhinja po meri ima mnogo mogućnosti koje bitno utiču na finalnu cenu. Najtačniji način izračunavanja cene kuhinje je projektovanje u Emmezeta prodajnom centru.

Projektovanje idejnog rešenja kuhinje i naše savetovanje je besplatno. Po realizaciji kupovine ustupićemo vam kompletnu projektnu dokumentaciju.

Termin možete rezervisati online, kao i u Emmezeta prodajnom centru u Beogradu, na odeljenju kuhinja. Nakon što rezervišete termin, pripemite mere: osnove i slike prostora, sa pozicijama vodovodnih i plinskih instalacija. Sve ostalo prepustite našim stručnim projektantima.

Svoju buduću kuhinju u Emmezeti možete opremiti aparatima i opremom različitih proizvođača. Svi naši partneri imaju osiguranu servisnu mrežu i odgovarajuće garancije. Emmezeta prodajni savetnici su edukovani i uvek ćete dobiti kvalitetan savet i preporuku aparata, sudopera ili dodatne opreme koji su tehnički ili estetski najbolje rešenje za vašu kuhinju.

Rezervišite svoj termin ovde.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!