locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Upecajte najbolje komade ove sezone!

Objavljeno: 2020-07-08 09:47:44
Kategorija: Blog

Stiglo nam je leto, a sa njim i velika sniženja. Idealna je prilika da bacite oko na naš popis ideja za najbolje „komade“ ove sezone, jer smo, sigurni da ćete pronaći nešto baš za sebe. Mogli bismo čak da kažemo da je ovo najbolje doba godine za napraviti neke dugo očekivane, veće ili manje, promene u svom domu, a pritom i uštedeti.

 

Sitnice puno znače

Bilo da je reč o dnevnoj sobi, kuhinji, kupatilu ili spavaćoj sobi, dekorativni predmeti zapravo unose život u vaš dom. Mogućnostima nema kraja! Ukrasne kutije i kutije za odlaganje, sveće, ramovi za slike i fotografije, sitni dekorativni predmeti poput, trenutno aktuelnih, morskih zvezdica, ribica, ribarskih mreža. Sve su to razne teksture i oblici kojima predstavljate i deo svoje jedinstvenosti.

Te divne tkanine!

Postoji li bolji trenutak od ovog za odabir najmekšeg peškira za plažu sa čijim ćete modernim dizajnom da budete glavni akteri na plaži? Svoj dom možete da upotpunite neizostavnim ukrasnim jastucima i prekrivačima. Poput jastučića, prekrivači imaju veliku ulogu u tome da vaš dom učine vizualno udobnijim i toplijim. Bilo da ih smestite na kauč, stolicu ili u ukrasnu korpu, možete da ih oblikujete na razne načine kako bi estetski odgovarali vašem domu.

 

Kancelarija kod kuće

Možda najrelevantniji trend ove sezone je kućna kancelarija. Stvorite radni prostor koji je funkcionalan i u kome možete da budete produktivni. Ne treba vam čak ni dodatna prostorija, bilo koji prostor u vašem domu, uz male izmene i dodatak kancelarijskog nameštaja, može da postane kućna kancelarija. Samo je bitna funkcionalnost!

Baštenski nameštaj

Sa samo nekoliko komada, uz velike uštede, možete svoj spoljnji prostor pretvoriti u pravu malu oazu mira ili, zavisno o preferencijama, prostor za druženje sa porodicom i prijateljima. Ljubitelj ste nameštaja od ratana ili ipak drvenog ili metalnog baštenskog nameštaja? Bacite oko na izbor iz ponude i inspirišite se! A ko kaže da ljuljaška od ratana mora nužno da stoji napolju? Ne mora! Upotpunite dnevnu sobu i stvorite svoj zen kutak za opuštanje.

Posluživanje jela sa stilom

Uz pravi odabir, moderno posuđe, čaše i dodaci za posluživanje ponekad mogu da ukradu pažnju onom što poslužujete. Sa letnjom sezonom konačno su stigle i prilike za druženja na otvorenom. Ručak sa porodicom, romantična večera sa boljom polovinom ili spontana žurka sa prijatejima, uz izbor iz naše ponude mogućnosti je bezbroj.

 

Police

Polica za knjige apsolutni je must have! Nije bitno da li želite na nju da izložite svoju impresivnu kolekciju štiva za čitanje ili će vam poslužiti za spremanje najdražih uspomena, fotografija ili dekorativnih sitnica. Velike ili male, samostojeće ili zidne, ovo je rešenje za odlaganje koje će uvek biti atraktivno.

 

Celu ponudu sniženja i rasprodaje pogledajte ovde.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!