locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Priušti zasluženi odmor svaki dan

Objavljeno: 2020-06-01 12:52:49
Kategorija: Blog

Vreme godišnjih odmora tj. vreme  uživanja je za mnoge je počelo. Zašto da se ograničavamo samo na par puta u toku godine? Svima nam je potreban predah od brzog života, stresnih situacija, previše obaveza... Potrebna je neka dodatna energija kako bismo se izborili sa nezgodnim situacijama. Često dobar san ili kratak predah igra značajnu ulogu ne samo u opuštanju tela nego i stanju uma.

Tvoj dom, ali i ti zaslužujete malu oazu sreće koje će te u potpunosti opustiti kao da si svaki dan na godišnjem odmoru!

 

 1. Letnji zen kutak

Potreban je samo mali prostor, kutak tvoje bašte, dovoljno veliki da postaviš ležaljku. Zašto da svake godine čekaš odmor i plažu za ležanje na otvorenom. Uradi to kod svoje kuće, tako je prijatnije! Okruži se kvalitetnom ležaljkom otpornom na atmosferske uticaje, šarenim i udobnima jastucima i zelenilom. Knjiga u ruke i odmor za dušu.

Emmezeta preporuka: Biljka u saksiji Bamboo 4.999 din; ležaljka sa točkovima Toledo 15.999 din; prekrivač Briella 130 x 170 cm 1.699 din; poslužavnik Toledo natur 1.599 din.

 2. Laki san

Kratak predah i opet smo spremni. Šta je tvoj reset za pozitivan um? Uživanje u ispijanju šoljice kafe? Dobar film? Da li tu spada i popodnevna dremka? To su one male stari, jednostavne potrebe, koje nas čine srećnim. Udobna ugaona garnitura rešava mnogo problema. Daje veći prostor za izležavanje više ukućana je možda najbitnija stvar, za razliku od običnog troseda. Ukoliko ima i dodatne delove poput taburea ili dela koji se razvlači na ležaj to su prednosti prilagođavanja nameštaja tvojim potrebama.

Emmezeta preporuka: Milano ugaona garnitura 73.999 din; Milano tabure 13.999 din; jastuk Home Gold 1.199 din.

3. Spavaonica maštaonica

Potrebno je malo mašte za tvoje carstvo snova. Promišljeni detalji i zanimljivi dezeni imaju pozitivan uticaj na miran san. Zato ih iskoristi pametno i biraj ono što ti se dopada, ono što te smiruje. Udoban veliki krevet, to je isto kao i jedna jabuka na dan za tvoje zdravlje! Ovo je tvoj oltar skladnog života, gde puniš energiju, odmaraš svoj duh i ustaješ spremno na sve što dan donosi.

Emmezeta preporuka: Francuski krevet Rodos 33.999 din; jastuk Pink Mojito više motiva 1.399 din; slika Canvas Boat view 4.999 din.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!