locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Rasprodaja nameštaja i artikala za dom

Objavljeno: 2021-01-26 08:26:19
Kategorija: Blog

Nova godina sa sobom nosi nove odluke i planove. Ono što mnoge pokreće i motiviše su promene vezane za uređenje doma. Nekada je dovoljna fotelja, ćebe ili šolja za tu malu promenu koja da neku posebnu čar.
Super vest je da je u toku rasprodaja i da ćeš moći da kupiš omiljene komade po sniženim cenama i uštediš do -50%!

 

Ušuškani zimski snovi

 

Idealno je vreme za odmaranje i dremku u udobnom krevetu i mirišljavoj posteljini. Odloži alarm i maksimalno iskoristi ove momente. Iskoristi poslednju šansu i nabavi dušek po odličnoj ceni! Izbor je veliki, na tebi je samo da pronađeš koji ti najviše odgovara. Da bi ugođaj bio potput, tu su i kreveti raznih dimenzija i karakteristika. Sa tapaciranim ili drvenim uzglavljem, sa ili bez prostora za odlaganje, kao i boxspring kreveti.

Druženje u dnevnoj sobi

 

Okupljanja sa najmilijima kao da nikad nisu bila češća i zbog toga je svima drago. Zato se trudimo da mesto gde najviše provodimo vreme bude nekako veselo i toplo. Ako želiš promenu u dnevnoj sobi, sada je pravi trenutak. Zameni dotrajalu sofu, kupi fotelju druge boje i dodaj komodu gde možeš da odložiš sitnice koje voliš. Sigurni smo da ćeš naći nešto po svom ukusu. Veliki izbor boja, materijala, oblika i dimenzija nameštaja za dnevni boravak pogledaj ovde.

Bogatstvo tkanine

 

Ima li šta lepše od šolje čaja, dobrog filma i mekanog prekrivača? Ćebe i jastučići su u ovom periodu uvek pri ruci. U spavaćoj sobi, na trosedu, fotelji... odaberi zanimljive dezene i sezonski ih menjaj. Uvek dobro dođe ta mala promena! Biraj boje koje se razlikuju od nameštaja, kako bi više došli do izražaja. Takođe, kuhinja i kupatilo će uz nove peškire i kuhinjske krpe dati skroz drugačiji utisak, jer se u tim prostorijama ređe nešto menja. Iskoristi poslednju šansu i pogledaj raznolik tekstil na rasprodaji ovde.

Sitnice kao lični pečat

 

Da li ti se dešavalo da odeš kod nekoga u posetu ili u neki restoran i od gomile stvari ti upamtiš samo neku sitnicu? Ako i ti želiš da tvoja prostorija bude posebna i upečatljiva, obavezno poseti Emmezetu i pronađi tu svoju sitnicu. :) Dekorativne figurice, ukrasne korpe, lampe, šolje i još mnogo toga na popustu čeka te ovde.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!