Zaposlenja

Zaposlenja

Emmezeta je regionalni lider u maloprodaji nameštaja, dekoracija, multimedije, bele tehnike i malih kućnih aparata, s prodajnim centrima u više evropskih zemalja. Trgovinski lanac Emmezeta od juna 2015. prisutan je i na tržištu Srbije.
Zbog poslovne ekspanzije raspisujemo konkurs za pozicije navedene u nastavku teksta.

Slobodna radna mesta potražite ovde.

U Emmezeti karijeru grade različiti profili zaposlenika od NKV do VSS stručne spreme, pa tako u trgovinama rade skladištari, prodavači, blagajnici, djelatnici u predprodajniim i postprodajnim uslugama.

U upravi (HQ) Emmezete rade djelatnici zaposleni u odjelima nabave, marketinga, informatike, tehničkog održavanja, računovodstva, financija i analize, logistike i razvoja. Ono čemu pridajemo posebnu pozornost, osim obrazovanja i iskustva, iznimna je motiviranost za posao, želja za učenjem i usvajanjem novih znanja te razumijevanje specifičnih potreba kupaca u današnjem svijetu.

Ako smo vas ovime zainteresirali, pogledajte i aktualnu ponudu otvorenih poslova unutar Emmezete. Imajte na umu da kvalitetne ljude stalno tražimo – slobodno nam pošaljite otvorenu molbu s naznakom željenog radnog mjesta i kontaktirat ćemo vas čim se otvori slobodno mjesto!

Slobodna radna mesta po gradovima: