locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

R1/Predračuni

Kako mogu da kupim putem R1/Predračuna?

Popunite formular, na vaš email poslaćemo vam predračun sa dodatnim uputstvima i našim kontaktima. Uplatu možete da izvršite u bilo kom prodajnom centru Emmezeta Srbije, poštom ili internet bankarstvom. Ponuda iz predračuna važi 3 dana i u tom roku roba vam je rezervisana. Ponuda za akcijske artikle može jedino da traje kraće tj. do datuma isteka akcijePredračun za akcijske artikle izdaje se isključivo na prodajnim mestima i putem webshop porudžbine. Izrada predračuna putem telefona nije moguća.

Kako preuzimam robu?

Ako ste kupovali preko web shopa, možete da odaberete opciju sa dostavom ili ličnim preuzimanjem, webshop vas tokom kupovine upoznaje sa svim raspoloživim opcijama. Ako ste odabrali opciju predračun uz R1 nakon uplate molimo vas da proverite da li je uplata prispela na naš žiro račun, sa potvrdom o uplati dođite u prodajni centar u roku 7 dana od izdavanja predračuna, na centralnoj blagajni dobićete original dokumente i uputstvo o preuzimanju.

Želim da platim predračunom, ali želim i dostavu?

Dostava je moguća bilo gde na području Srbije, osim teritorije Kosovo i Metohija. Potrebno je u obrascu naglasiti da želite dostavu, označite potrebne detalje i usluga će vam biti aktivirana.

Ukoliko ste kupovali u webshopu cena dostave sastavni je deo vaše korpe, pa tako i računa. Više o dostavi na

Dostavama i montažama

Da li mogu da kupim online?

Naravno, kupovina je jednostavna. Klikom na zelenu korpu koja se nalazi uz dostupne proizvode, punite svoja šoping kolica iz udobnosti svog doma. Možete da plaćate putom pouzeća, e-bankingom ili karticama. Sistem webshopa vodi vas kroz potrebne korake vezane za odabir dostave, potom načine plaćanja. Da biste mogli da obavite web kupovinu potrebno je obaviti registraciju na sajtu.

Kupovao bih u webshopu, ali na firmu, mogu li da dobijem R1 račun?

Naravno, potrebno je samo prilikom pravljenja online porudžbine označiti da ste Poslovni korisnik i sistem će vas uputiti u dalje korake za kompletiranje porudžbine.

Želim da kupujem online, ali zar baš moram da budem registrovan?

I za vas imamo rešenje, vi možete da kupujete putem R1 računa ili predračuna. Popunite formular, na vaš email poslaćemo vam predračun sa dodatnim uputstvima i našim kontaktima. Uplatu možete da izvršite u bilo kom prodajnom centru Emmezeta Srbije, poštom ili internet bankarstvom. Ponuda iz predračuna važi 3 dana i u tom roku roba vam je rezervisana. Ponuda za akcijske artikle može jedino da traje kraće tj. do datuma isteka akcije. Predračun za akcijske artikle izdaje se isključivo na prodajnim mestima.

 

 

 

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!