locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Otkaz ugovora

Zahtev za otkazivanjem

Kupac može da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, ne navodeći za to razlog u roku od četrnaest (14) dana. Rok za otkaz ugovora počinje da teče od dana kada je kupac primio proizvod.

U slučaju odustanka od ugovora, kupac je dužan o svom trošku robu vrati Emmezeti Srbija d.o.o. ili licu ovlašćenom od strane Emmezete Srbija d.o.o, bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je poslao zahtev za odustanak.

NAPOMENA: Ovo pravo odustanka od ugovora ne odnosi se na kupovinu u prodavnicama s obzirom da to nije kupovina na daljinu i izvan poslovnih prostorija.

Kupac je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak. Po isteku roka od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak, proizvod se više ne može vratiti. Troškove povraćaja robe u slučaju odustanka snosi potrošač. Roba se vraća na adresu navedenu na obrascu za odustanak.

Moguće je vratiti samo proizvode koji su neoštećeni i, po mogućnosti, u originalnoj ambalaži, sa svim dodacima i propratnom dokumentacijom (garantni list, uputstva, itd.).

Takođe, kupac može jednostrano da otkaže ugovor u slučaju zadocnjenja u ispunjenju ugovora od strane trgovca, u kom slučaju je trgovac dužan da kupcu vrati uplaćen novac (uvećan za kamatu u skladu sa Zakonom o visini zatezne kamate) najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je primio obrazac za odustanak, a što trgovac potvrđuje slanjem obaveštenja na e-mail kupca.

Više informacija o otkazu ugovora možete pronaći u odeljku Uslovi poslovanja u webshopu.

Obrazac za odustanak preuzmte OVDE. Popunite ga i skeniranog pošaljite mailom na webshop@emmezeta.rs 

Polja označena zvezdicom * su obavezna.


Podaci o kupcu
Podaci o kupovini

Podaci o kupovini

Otkazivanje Ugovora
Potvrdu prijema obaveštenja o jednostranom otkazu ugovora ćemo Vam dostaviti, bez odlaganja, na Vašu e-mail adresu.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!