locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Uslovi plaćanja i krediti

Da li je u Emmezeti moguća kupovina kreditnom karticom koja ne glasi na moje ime?

Korišćenje tuđe kartice, bez prisustva vlasnika, nije u skladu s poslovnom politikom nijedne banke, pa tako ni naše trgovačke kuće. Naša je preporuka da uzmete dodatnu karticu na svoje lično ime i njome slobodno kupujete u okviru budžeta koji imate na raspolaganju.

Da li postoji popust kod gotovinskog plaćanja ili sličan program nagrađivanja kupovine kao što je kartica vernosti i koji su uslovi?

U Emmezeti za sve vrste plaćanja važe iste cene. Osim niskim cenama svaki dan (NCSD) i redovnim akcijama, naše stalne kupce nagrađujemo kroz članstvo u programu Emmezeta kluba.

Da li strani državljani u Emmezeti mogu da ostvare pravo povraćaja poreza?

trani državljani, koji nisu poreski obveznici i nemaju prebivalište u Republici Srbiji, za kupljenu, nekorišćenu robu u vrednosti preko 50 evra mogu da ostvare povraćaj PDV-a. Nakon kupovine, u službi za kupce, zatražite obrazac za povraćaj PDV-a, tzv. REF obrazac. U roku od tri meseca od dana kupovine, REF obrazac treba overiti na carini, a u roku od šest meseci od datuma izdavanja računa, treba ga doneti u radnju, kako biste ostvarili pravo na povraćaj poreza. Takođe, možete i da ga pošaljete poštom sa navedenim instrukcijama za uplatu PDV-a.

Koliki je povraćaj poreza za strane državljane?

Iznos PDV-a u Republici Srbiji iznosi 20%. Da biste ostvarili pravo na povraćaj PDV-a, vrednost kupljenih dobara po jednom računu ne sme biti manja od 50 evra u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan kupovine.

Imam Emmezeta poklon bon, da li mogu da ga koristim za plaćanje?

U Emmezeti možete da plaćate Emmezeta poklon bonovima. Molimo Vas, samo pazite na njihov rok trajanja.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!