Emmezeta

O nama

Istorijat

Emmezeta zajedno sa Conforamom 2011. prelazi u vlasništvo Grupe Steinhoff International. To je izuzetna pogodnost za našu kompaniju, kako za njene zaposlene tako i za kupce, budući da kao grupacija imamo velike ambicije na području specijalizovane distribucije proizvoda za opremanje kuće i doma na tržištu Evrope.

Zahvaljujući ovom spajanju Emmezeta je nastavila da ostvaruje ciljeve svojih korporativnih projekata. Ubrzala je sopstveni razvoj i postavila se kao evropski lider u oblasti opremanja kuće i doma.

Niske cene svaki dan

Emmezeta je specifičan maloprodajni lanac trgovina u svetu poznat kao "Discount Department Store". Revolucionarna i konkurentna formula Emmezete može da se izrazi ovako: velika i atraktivna ponuda uz izuzetnu pogodnost.

Osnovna odlika Emmezete je širina asortimana koji se sastoji od nameštaja, dekoracije i predmeta za uređenje doma, elektronike i bele tehnike te odjevnih predmeta.

Osim širinom asortimana, Emmezetu odlikuje i odlična kombinacija modernog dizajna i kvalitete po Niskim cenama svakog dan što je i zvanični slogan kompanije od 2008.

Celokupni asortiman koji se može naći u ponudi Emmezete prolazi stroga testiranja kvaliteta. Kvalitet i bezbednost proizvoda čine osnovu na kojem se gradi dugoročan odnos s kupcima. Emmezeta kao i matični koncern posluju po posebnom etičkom kodeksu koji osim ostalih elemenata propisuje i standarde nabave roba u smislu isključenosti dečijeg rada i sličnih devijantnih pojava, koje se pojavljuju u nekim zemljama kao baza proizvodnje zbog niske cene rada.

Radnici

Posebno se ponosimo činjenicom da, iako delujemo u sklopu međunarodne korporacije, Emmezetu u Srbiji vode i razvijaju domaći kadrovi. Osim razvoja menadžmenta kontinuirano radimo na usavršavanju radnika na svim funkcijama i nivoima poslovanja jer smo sigurni u to da je ljudski potencijal u današnjim uslovima konkurentnosti ključni faktor uspeha. U segmentu odnosa prema klijentu naša osnovna deviza poslovanja je jednostavna i glasi "Kupac je kralj". Izrazito se trudimo da se svi naši radnici, bez obzira na funkcije koje izvršavaju, svakodnevno vode tom baznom odrednicom odnosa prema kupcu i da ta naša deviza ne bude samo mrtvo slovo korporativne strategije, već i način života i rada.

Podaci o firmi

Naziv: Emmezeta Srbija d.o.o.
Mesto: Beograd
Opština: Novi Beograd
Ulica i broj: Partizanske avijacije 2a
Šifra delatnosti: 4759
Matični broj: 20276444
Poreski identifikacioni broj (PIB): 104961304
Registracija: APR Beograd; Br.reg. BD 23020/2007
Osnovni kapital uplaćen u celosti: 1.210.035.545,00 RSD
Naziv banke: UniCredit Banka Srbije
Dinarski račun: 170-30004483000-11

Što je Emmezeta?

Emmezeta je trgovački lanac s prodajnim centrima u Beogradu, Novom Sadu ( Uskoro ), Nišu, Čačku, te webshopom koji dostavlja na području cele Srbije.